aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με την πλάτη στον τοίχο, απαραίτητη η νίκη σε εκρηκτικό κλίμα

Ανόρθωση: Με την πλάτη στον τοίχο, απαραίτητη η νίκη σε εκρηκτικό κλίμα

Έβδομη στροφή στον ποδοσφαιρικό μας μαραθώνιο κι η Ανόρθωση πάει με την πλάτη στον τοίχο στο «Τάσος Μάρκου» για να αντιμετωπίσει την Ένωση. Η νίκη είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε στην τρέχουσα περίοδο, αφού έχουν προηγηθεί πολλά χαστούκια. Το κλίμα είναι εκρηκτικό και στο σενάριο της μη νίκης, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα φέρει η επόμενη μέρα.

Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, από μόνη της δεν είναι ικανή να ανατρέψει την εικόνα, γι’ αυτό και χρειάζεται προσπάθεια από όλους. Πρωτίστως από τους κυανόλευκους ποδοσφαιριστές, η πλειονότητα των οποίων χαρακτηρίζονται ως «πολυδιαφημισμένοι» και «ακριβοπληρωμένοι». Με μοναδικό στόχο, βέβαια, την επάνοδο στα τρίποντα.

Προφανώς και δεν είναι τυχαίες οι χθεσινές τοποθετήσεις του εκπροσώπου Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρη Χριστοφόρου, ο οποίος τόνισε ότι αυτό που αποφάσισε η διοίκηση είναι ότι η ομάδα χρειάζεται να ηρεμήσει και να πάει στο «Τάσος Μάρκου» για να κερδίσει:

«Συζητούν για την Ανόρθωση και οπαδοί και ΜΜΕ λες και έχει ολοκληρωθεί η σεζόν. Βγαίνουν συμπεράσματα λες και είναι Απρίλιος. Υπάρχει χρόνος ακόμη. Πρέπει να ηρεμήσουμε να δούμε τη συνέχεια και να αναστρέψουμε αυτή την κατάσταση γιατί έχουμε χρόνο μπροστά μας. Κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο ότι η σεζόν δεν έχει χαθεί. Για να μπορέσει η ομάδα να ανακάμψει, είναι απαραίτητη η στήριξη του κόσμου και η θετική του ενέργεια».

Στους τελευταίους τρεις αγώνες της η Ανόρθωση μετρά δύο ήττες (με ΑΕΚ και Απόλλωνα) και μία ισοπαλία (με Ακρίτα Χλώρακας). Έχει βρεθεί στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας γι’ αυτό κι η ανάκαμψη θεωρείται μονόδρομος. Ο Τσίσκο Μουνιόθ δουλεύει σε πολλά επίπεδα κι ανάμεσα στις προτεραιότητες του είναι να… αφαιρέσει από τους παίκτες του, μέρος της πίεσης που δεν τους επιτρέπει να φτάσουν σε ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης. Σήμερα δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Αμπαρτζουμιάν και Εμπραλίντζε, τον τιμωρημένο με κίτρινες κάρτες Ουάρντα και τον Δημήτρη Χριστοφή, ο οποίος ταλαιπωρείται με στομαχικές διαταραχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ