aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με την πλάτη στον τοίχο

Ανόρθωση: Με την πλάτη στον τοίχο

Στις 27 Αυγούστου η Ανόρθωση κέρδισε τον Ολυμπιακό 2-1 με ανατροπή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχοντας ως πρωταγωνιστή και σκόρερ των δύο τερμάτων τον Κασιμίρ Νινγκά. Η «Μεγάλη Κυρία» έκανε ποδαρικό στη νέα σεζόν με φιλοδοξίες, όμως στην πορεία τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα ονειρεύτηκαν στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκει τους κυανόλευκους στην 7η θέση της βαθμολογίας να βλέπουν με τα κιάλια την κορυφή της βαθμολογίας και να περιλαμβάνονται σε ένα γκρουπ ομάδων που παλεύουν για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Περίπου τέσσερις μήνες μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας, η Ανόρθωση υποδέχεται με την πλάτη στον τοίχο τον Ολυμπιακό.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος η έκτη φετινή νίκη και ζητούμενο οι βάσεις για το πολυπόθητο σερί επιτυχιών που κυνηγά από την αρχή της σεζόν. Ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και στο φεύγα του 2022 η «Μεγάλη Κυρία» θα φιλοξενήσει την Καρμιώτισσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ