aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με τη συνταγή της «τεσσάρας» κι ένα ερωτηματικό

Ανόρθωση: Με τη συνταγή της «τεσσάρας» κι ένα ερωτηματικό

Την πετυχημένη συνταγή που οδήγησε την Ανόρθωση στην πρώτη νίκη της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος θα διατηρήσει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός δεν έχει λόγο να διαφοροποιήσει το πλάνο του και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο αναμένεται πως θα παρατάξει τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε στην εμφαντική νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 4-1 το περασμένο Σάββατο.

Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η θέση στον «άσο», καθώς ο Τιμούρ Κετσπάγια συνηθίζει να επιλέγει τον Ασάφ Τζουρ σε αγώνες κυπέλλου και δεν αποκλείεται να παίξει ο Ισραηλινός αντί του Γκιόργκι Λόρια. Απ’ εκεί και πέρα, τετράδα στην  άμυνα θα συνθέσουν από δεξιά προς αριστερά οι Αμπαρτζουμιάν, Κορρέα, Ρισβάνης και Κορέια.

Αρτυματάς και Χουσμπάουερ θα συνθέσουν και πάλι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Χριστοφή (δεξιά), Ουάρντα (αριστερά) και Χριστοδουλόπουλο να πλαισιώνουν τον προωθημένο Νόβοτνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ