aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με τη δύναμη της έδρας να της πάρει το αήττητο

Ανόρθωση: Με τη δύναμη της έδρας να της πάρει το αήττητο

Κίνητρα να θέλουν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης στο σημερινό εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (19:00), για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πέρα από την αναγκαιότητα των βαθμών αφού ήδη η ομάδα της Αμμοχώστου μετρά απώλεια εννέα βαθμών από τους 15 που διεκδίκησε, θα θελήσει να διατηρήσει το απόλυτο στην έδρα της, φθάνοντας σε πέμπτη διαδοχική νίκη. Μετρά ήδη δύο στο πρωτάθλημα και δύο στην Ευρώπη. Θα είναι βάλσαμο στην πληγή που άφησε η ισοπαλία με τη Φλόρα την Πέμπτη, σ’ ένα ματς που η Ανόρθωση προηγήθηκε με 2-0 και τελικά ισοφαρίστηκε.

Επίσης, ο Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές του έχουν την ευκαιρία σ’ ένα ντέρμπι, να απαντήσουν στους επικριτές τους και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Όσο νωρίς κι αν είναι, θα είναι δύσκολη η προσπάθεια στη συνέχεια για την Ανόρθωση να πετύχει τους στόχους της στο ενδεχόμενο μιας νέας αποτυχίας. Θα βρεθεί στο -11 από τη σημερινή αντίπαλό της.

Πρόκληση για την «Κυρία» το αήττητο της ΑΕΚ, ενώ διαθέτει την καλύτερη αμυντική αλλά και επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος. Παράλληλα, η άμυνα της Ανόρθωσης που μέχρι τώρα μπάζει, έχει ως στοίχημα να σταματήσει τον Τρισκόφσκι που φέτος σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ