aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με «συνταγή» Ομόνοιας για το πρωτοφανές

Ανόρθωση: Με «συνταγή» Ομόνοιας για το πρωτοφανές

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά θα κυνηγήσει το απόγευμα της Κυριακής (7/11, 17:00) η Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στον αγώνα με την Πάφος FC, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για να έχει αξία το «διπλό» επί της Ομόνοιας την προηγούμενη εβδομάδα θα πρέπει οι κυανόλευκοι να «ζευγαρώσουν» τις επιτυχίες τους, καθώς έχασαν μπόλικο έδαφος στην αρχή της σεζόν και παραμένουν με την πλάτη στον τοίχο. Η διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα είναι στους 12 βαθμούς, με την Ανόρθωση να έχει αυτή την στιγμή δύο ματς λιγότερα, αφού θυμίζουμε πως αναβλήθηκε το παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΠΑΕΕΚ.

Απέναντι στην ομάδα που δημιουργεί τις περισσότερες ευκαιρίες από κάθε άλλη στο κυπριακό πρωτάθλημα, σύμφωνα με την έρευνα του CIES (διεθνές παρατηρητήριο ποδοσφαίρου), η «Κυρία» πρέπει να είναι διπλά και τρίδιπλα προσεκτική. Λάθη παρόμοια με αυτά που υπέπεσαν οι παίκτες της στο Ταλίν κόντρα στη Φλόρα θα είναι καταδικαστικά. Ο Τιμούρ Κετσπάγια προσανατολίζεται να παρατάξει την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια.

Στην εστία επιστρέφει ο Λόρια με τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Ρισβάνη, Κορέια. Το δίδυμο Αρτυματά – Χουσμπάουερ δεν αλλάζει με τον Χριστοδουλόπουλο να επανέρχεται στην ενδεκάδα σε ρόλο επιτελικού μέσου, αντί του Πόποβιτς, και τους Ντέλετις – Ουάρντα να πλαισιώνουν τον προωθημένο Κατσαράβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ