aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με Σάντη η τελευταία προπόνηση, βίντεο κάλεσμα στον κόσμο

Ανόρθωση: Με Σάντη η τελευταία προπόνηση, βίντεο κάλεσμα στον κόσμο

Την προετοιμασία της για τον κρίσιμο αυριανό παιχνίδι (19/1, 19:00) με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου Coca – Cola, ολοκληρώνει με απογευματινή προπόνηση η Ανόρθωση.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου προσεγγίζουν την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ως «ζωής ή θανάτου», καθώς πρόκειται για μονό παιχνίδι με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

Παρών στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καράς» θα είναι και ο νέος πρόεδρος της «Κυρίας». Ο Ανδρέας Σάντης ανέλαβε καθήκοντα από χθες, έπιασε δουλειά στα γραφεία της εταιρείας με στόχο να έρθουν καλύτερες ημέρες σε όλα τα επίπεδα και θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Θα στείλει το μήνυμα ότι η νέα διοίκηση θα σταθεί στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα τονίσει τη σημασία της αυριανής αναμέτρησης. Άλλωστε, με την Ανόρθωση στη 10η θέση της βαθμολογίας, μοναδική διέξοδος διάκρισης αποτελεί ο θεσμός του κυπέλου.

Αγωνιστικά, ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Αρτυματά και Κίκο, ενώ η συμμετοχή των Εμπραλίντζε και Χρυσοστόμου θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή προπόνηση. Η ομάδα της Αμμοχώστου με βίντεο καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ