aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Με πατημένο το «γκάζι» ή λύση ανάγκης στα δεξιά

Ανόρθωση: Με πατημένο το «γκάζι» ή λύση ανάγκης στα δεξιά

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπήκε η Ανόρθωση καθώς μετρά αντίστροφα για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκει την ομάδα της Αμμοχώστου σε διαδικασία ανασύνταξης δυνάμεων, αφού οι δύο διαδοχικές ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΛ εκτροχίασαν την «Κυρία» από τη διεκδίκηση του τίτλου, ενώ η διαφορά των εννέα βαθμών από τις ομάδες της Λεμεσού καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο το έργο των κυανόλευκων να τερματίσουν σε μία από τις τρεις πρώτες προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο εκτός έδρας αγώνας της Δευτέρας (5/4) με την ΑΕΚ μοιάζει με τελευταία ευκαιρία για το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια ώστε να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης της τρίτης θέσης. Η Ανόρθωση αγνοεί τη νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, ενώ προέρχεται από δύο σερί ήττες. Μάλιστα, στην «Αρένα» ο Τιμούρ Κετσπάγια κινδυνεύει να καταγράψει αρνητικό σερί αποτυχιών και στις δύο θητείες του στον πάγκο της «Κυρίας», καθώς ουδέποτε δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Ο Γεωργιανός θα περιμένει μέχρι και την τελευταία προπόνηση της Κυριακής για να διαπιστώσει κατά πόσο θα έχει διαθέσιμους τους Βργκοτς, Ρισβάνη, Οκριασβίλι, Χριστοφή και Παναγιώτη Αρτυματά. Οι ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές για όλους με εξαίρεση τον Κροάτη αμυντικό, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις.

Επιπλέον, η τεχνική ηγεσία έχει να διαχειριστεί την κούραση των Κώστα Αρτυματά και Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν. Και οι δύο ήταν βασικοί στα τρία παιχνίδια των εθνικών Κύπρου και Αρμενίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γεγονός που βάζει σε σκέψη τον προπονητή της Ανόρθωσης. Στο ενδεχόμενο ξεκούρασής τους, θα προκύψει «τρύπα» στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού δεν υπολογίζεται  ο τραυματίας Γιώργος Γκαλίτσιος. Επομένως είτε θα συνεχίσει ένας εκ των δύο με πατημένο το πόδι στο «γκάζι» είτε ο Κετσπάγια θα παρατάξει την Ανόρθωση με λύση ανάγκης στη θέση του δεξιού μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ