aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με όσους θέλουν και μπορούν…

Ανόρθωση: Με όσους θέλουν και μπορούν…

Η πόρτα της εξόδου άνοιξε στην Ανόρθωση, με τη διοίκηση των κυανόλευκων να ποντάρει σε συναινετικά διαζύγια με ταυτόχρονο διακανονισμό για την καταβολή των καθυστερημένων οφειλών στους ποδοσφαιριστές. Έτσι, θα επιτευχθεί ο στόχος της αισθητής μείωσης του μπάτζετ και κυρίως θα κερδίσει χρόνο για εξόφληση των χρωστούμενων σε όσους παίκτες άρχισαν τη διαδικασία προσφυγών. Ο Γκασαμά αποχώρησε, ο Καστέλ συμφώνησε να κουνήσει μαντήλι στο τέλος της σεζόν και έπεται συνέχεια.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό αβεβαιότητας η Ανόρθωση θα επιδιώξει στον αυριανό αγώνα με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» να συνεχίσει απ’ εκεί που έμεινε στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Ο Γιάννης Οκκάς έχει καταφέρει να κρατήσει ανεπηρέαστη την ομάδα του από  τα εξωαγωνιστικά προβλήματα και ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Κύμα αποχώρησης για μείωση του μπάτζετ

Οι κυανόλευκοι με όσους παίκτες θέλουν και μπορούν θα κυνηγήσουν δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις 2 Ιανουαρίου. Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, o Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζεται στον τιμωρημένο Αρτυματά, εντούτοις μετρά επιστροφές. Ο Τιουνέ εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και είναι διαθέσιμος, ενώ οι Καστέλ και Τεχέρα ανέβασαν ρυθμό στις προπονήσεις και έχουν καλές πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Εκτός αυτής θα παραμείνουν γι’ άλλο ένα παιχνίδι οι Ιωάννου και Τσίκο.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Ανόρθωσης για Γκασαμά και Φερέιρα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ