aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με οκτάδα αλλαγών και Κεραυνό, Χρυσοστόμου, Παρούτη η ενδεκάδα

Ανόρθωση: Με οκτάδα αλλαγών και Κεραυνό, Χρυσοστόμου, Παρούτη η ενδεκάδα

Με οκτώ αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Δόξα, παρατάσσει την Ανόρθωση ο Τσίσκο Μουνιόθ στο ματς κυπέλλου απέναντι στην ΠΑΕΕΚ.

Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι Λόρια, Αντωνίου, Χαρογιάν, Μπαϊσίνιο, Πάντσεον, Σάμπο, Κορέια και Χριστοδουλόπουλος. Αντίθετα, θέση στο αρχικό σχήμα πήραν οι Κερυανός, Ιωάννου, Κορρέα, Αντωνιάδης, Χρυσοστόμου, Παρούτης, Φερέιρα, Γουαρίς. Στην ενδεκάδα διατηρήθηκαν μόνο οι Κίκο, Νινγκά και Ουάρντα.

Λόρια, Σάμπο και Αντωνίου έμειναν εκτός αποστολής αφού αντιμετώπισαν πρόβλημα, ενώ δεν υπολογίζονται επίσης οι Αρτυματάς, Αμπαρτζουμιάν και Εμπραλίτζε. Ο Κορέια βρίσκεται στον πάγκο, όμως δεν είναι στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας.

Ενόψει του ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια, δεδομένα δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Εμπραλίτζε και Αμπαρτζουμιάν, οι υπόλοιποι έχουν πιθανότητες να προλάβουν την αναμέτρηση.

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Κεραυνός, Παρούτης, Kορρέα, Αντωνιάδης, Κίκο, Ιωάννου, Χρυσοστόμου, Παρούτης, Φερέιρα, Νινγκά, Ουάρντα, Γουαρίς.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Μπαϊσίνιο , Κορέια, Χριστοδουλόπουλος, Ράντονιτς, Χαρογιάν, Πάντσεον, Χριστοφή.

312022144 479026880912382 1704796222336253936 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ