aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με Λάζαρο στην επίθεση

Ανόρθωση: Με Λάζαρο στην επίθεση

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης ολοκληρώθηκε με τον Κάιλ Λάφερτι να μην προλαβαίνει το λεωφορείο για Λεμεσό. Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση, έχασε τις τελευταίες προπονήσεις και έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα, ο Ονησίφορος Ρουσιάς ανέβασε ρυθμό στη χθεσινή τελευταία προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Διαθέσιμος μετά από δύο μήνες είναι ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν. Ο Αρμένιος δεξιός μπακ ιατρικά κρίνεται έτοιμος για ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα και εναπόκειται στον Τιμούρ Κετσπάγια εάν θα τον χρησιμοποιήσει. Στο απουσιολόγιο παραμένει το όνομα του Αζέρ Μπουσουλάτζιτς.

Η απουσία του Κάιλ Λάφερτι αναγκάζει τον Τιμούρ Κετσπάγια να πάει σε εναλλακτικό πλάνο. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προορίζεται για βασικός είτε στην κορυφή της επίθεσης σε σχηματισμό 4-2-3-1 είτε με παρτενέρ τον Ουάρντα στο ενδεχόμενο επιλογής του 3-5-2.

Λόρια, Κορέια, Αραγιούρι, Ρισβάνης, Αρτυματάς, Χουσμπάουερ, Πόποβιτς και Καλτσάς επίσης πολύ δύσκολα δεν θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, με τους Κορρέα και Αντωνιάδη να διεκδικούν μία θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ