aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με γεμάτο απουσιολόγιο στον… τελικό Ευρώπης

Ανόρθωση: Με γεμάτο απουσιολόγιο στον… τελικό Ευρώπης

Από τ’ αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι τον εφιάλτη να μείνει χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο τελευταίος αγώνας της σεζόν θα καθορίσει το μέλλον της Ανόρθωσης. Το ισόπαλο 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, και η ήττα του Άρη από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, διατήρησε την ομάδα της Αμμοχώστου στην 4η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ και δύο από τον πέμπτο Άρη.

Η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει ως έπαθλο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι κυανόλευκοι εάν δεν χάσουν θα συμμετάσχουν και την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, διεκδικώντας πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Εκτός φυσικά εάν την Κυριακή (22/5) ηττηθούν τόσο ο ΑΠΟΕΛ (από την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης») και η ΑΕΚ (από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο). Σε αυτό το ενδεχόμενο η Ανόρθωση θα τερματίσει δεύτερη και θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο «Αντώνης Καρράς» δεν θέλουν καν να σκεφτούν το σενάριο αποτυχίας στο παιχνίδι με τον Άρη, καθώς σε τέτοιο σενάριο οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Το απουσιολόγιο του Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι γεμάτο, αφού δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Νόβοντι, Κορρέα και οι τραυματίες Εσκοβάλ, Αβραάμ και Αντωνιάδης. Ο Ρισβάνης ήταν στην αποστολή του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, όμως δεν αγωνίστηκε, με τον Κετσπάγια να δίνει εντολή στον Αρτυματά να οπισθοχωρήσει μετά την αποβολή του Κορρέα. Ο Ελλαδίτης θα ανεβάσει ρυθμό κατά τη διάρκεια της βδομάδας και εκτιμάται πως θα πάρει θέση δίπλα στον Αραγιούρι στο κέντρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ