aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με γεμάτη τη φαρέτρα

Ανόρθωση: Με γεμάτη τη φαρέτρα

Η πρόβα ενόψει Ραπίντ Βιέννης πρέπει να άφησε ικανοποιημένο τον Τιμούρ Κετσπάγια. Είδε την ομάδα του να βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας, να αντιδρά σωστά και να κερδίζει την ΠΑΕΕΚ με 4-1.

Άλλο, βέβαια, ΠΑΕΕΚ κι άλλο η αυστριακή ομάδα που «έπεσε» στο Γιουρόπα Λιγκ από το Τσάμπιονς Λιγκ (ηττήθηκε προχθές στην Πράγα με 0-2 από τη Σπάρτα), αλλά ο Γεωργιανός τεχνικός μετά τις μπόλικες «φουρτούνες» με τους περιορισμούς και τη ματαίωση φιλικών αγώνων, θα πάει στη Βιέννη με γεμάτη τη φαρέτρα.

Ιδιαίτερα, μετά το πρώτο μισάωρο (στο οποίο η «Κυρία» δυσκολευόταν αφάνταστα να αναπτυχθεί σωστά), βρήκε ρυθμό, πίεσε ασφυκτικά και έφτιαξε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ από το τελικό 4-1. Οι προβολείς έπεσαν πάνω στους νεοφερμένους, τρεις από τους οποίους κατάφεραν να σκοράρουν και άφησαν καλές εντυπώσεις.

Ο Μίλος Ντλέλετιτς, αρπάζει την ευκαιρία (σκοραρίσματος) από τα μαλλιά. Πέτυχε δύο τέρματα κι έδειξε ότι είναι αποτελεσματικός απέναντι από την αντίπαλη εστία. Ο Αραγιούρι επιβεβαίωσε την έφεσή του στο ψηλό παιχνίδι με γκολ από στατική φάση, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει κάποια «χάιλαϊτς» πετυχαίνοντας ένα τέρμα με γυριστό σουτ.

Στα αξιοσημείωτα, επίσης, η πρώτη συμμετοχή του Ντένις Πόποβιτς με τον φοίνικα στο στήθος. Ο Σλοβένος διεθνής μπήκε ως αλλαγή στο ξεκίνημα της επανάληψης και υπολογίζεται από τον προπονητή για τις αναμετρήσεις με τη Ραπίντ Βιέννης.

«Στην έδρα των Αυστριακών πάμε για αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να φέρουμε την υπόθεση πρόκριση μέσα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Εκεί, παρέα με τον κόσμο μας, επιθυμούμε να επιστρέψουμε στους ομίλους. Παρακολουθήσαμε τη Ραπίντ, ξέρουμε ότι είναι ένα σύνολο ποιοτικό, και λόγω ετοιμότητας τούτη τη στιγμή έχει τον πρώτο λόγο, όμως ως ομάδα, ήρθε η ώρα να δείξουμε θέληση για κάτι σημαντικό και μεγάλο», δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Για την αποστολή στην Αυστρία ο Τιμούρ Κετσπάγια ανησυχεί για τους Λόρια και Λάφερτι, οι οποίοι έχασαν πολλές προπονήσεις. Πιστεύεται, όμως, ότι θα προλάβουν. Θεωρούνται βασικά γρανάζια στη νέα Ανόρθωση και ο Γεωργιανός τεχνικός θα τους περιμένει. Σύμφωνα με τον Δημήτρη Χριστοφόρου, οι Μπουσούλαζιτς, Κατσαράβα είναι ανέτοιμοι, ενώ η επιστροφή του Ανδρέα Αβραάμ θα γίνει στα τέλη της εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ