aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με γεμάτη τη φαρέτρα

Ανόρθωση: Με γεμάτη τη φαρέτρα

Με τη ρύθμιση των αγωνιστικών εκκρεμοτήτων και τη διεξαγωγή όλων των εξ αναβολής αγώνων της Ανόρθωσης, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα μπορεί να υπολογίζει, πλέον, σε ολόκληρο σχεδόν το δυναμικό του. Για τον επόμενο μήνα θα απουσιάζει ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος υπέστη ρήξη δεύτερου βαθμού έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο.

Όλοι οι υπόλοιποι έχουν αποθεραπευθεί ή είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους. Μαζί βέβαια και τα αποκτήματα της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Γεωργιανός τεχνικός περιμένει πολλά από τους Νόβοτνι, Βερχόβετς και Εσκοβάλ, οι οποίοι δεν έχουν βοηθήσει όσο θα ήθελε. Ισχυρό όπλο για την «Κυρία» είναι και οι μικρότεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές, οι Ανδρέας Χρυσοστόμου (φώτο) και Μιχάλης Ιωάννου, οι οποίοι ενθουσιάζουν με τις εμφανίσεις τους.

Εν τω μεταξύ, έγινε χθες γνωστό ότι ο Ουάρντα δεν έκανε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία για το απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε από ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, επειδή βρίσκεται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με αξιωματούχους της Ανόρθωσης, ο Αιγύπτιος παίκτης θα επιστρέψει αύριο και θα κάνει την καταγγελία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ