aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με Αντονίν για να λύσει τα... μάγια

Ανόρθωση: Με Αντονίν για να λύσει τα… μάγια

Για να σπάσει την κατάρα που τη θέλει να μην κερδίζει από τις 27 Νοεμβρίου η Ανόρθωση θα πρέπει πρώτα να λύσει τα μάγια και να πανηγυρίσει τέρμα μετά από σχεδόν 40 ημέρες. Τελευταία φορά που η ομάδα της Αμμοχώστου «μάτωσε» αντίπαλα δίχτυα ήταν στις 10 Δεκεμβρίου, στο εντός έδρας ισόπαλο (1-1) με τον Ολυμπιακό. Το ημερολόγιο δείχνει 23 Ιανουαρίου, από τότε μεσολάβησαν έξι αγώνες και μία ημίωρη παράταση, χωρίς η «Κυρία» να σκοράρει.

Ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς και οι φίλοι των κυανόλευκων ευελπιστούν ότι στο σημερινό αγώνα με την Ένωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση θα είναι και πιο παραγωγική σε ευκαιρίες μα κυρίως πιο αποτελεσματική, ώστε να έλθει το «τρίποντο» που θα αρχίσει να εξαφανίζει τα μαύρα σύννεφα και τις εφιαλτικές σκέψεις.

Σήμερα θα απουσιάζουν και πάλι οι τραυματίες Κίκο, Αρτυματάς, Νινγκά και Χρυστοστόμου, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ούτε οι Γουαρίς και Αμπαρτζουμιάν. Επομένως, η τεχνική ηγεσία είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Τα κουκιά στην επίθεση είναι μετρημένα και σύμφωνα με τις ενδείξεις ο Αντονίν θα πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά. Θέση στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Μηνάς Αντωνίου, ενώ μία θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικούν Πάντσεον και Ιωάννου.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι Κορρέα, Χαρογιάν, Αντωνιάδης και Παϊσίνιο διεκδικούν τις τρεις θέσεις των στόπερ, με τους τρεις πρώτους να έχουν προβάδισμα. Ως εκ τούτου μια πιθανή ενδεκάδα είναι: Λόρια, Αντωνίου, Κορρέα, Χαρογιάν, Αντωνιάδης, Κορέια, Τεχέρα, Πάντσεον (Ιωάννου), Σαμπό, Αντονίν, Χριστοφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ