aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με άμυνα ανάγκης και πολλές απουσίες στο Σούπερ Καπ

Ανόρθωση: Με άμυνα ανάγκης και πολλές απουσίες στο Σούπερ Καπ

Η Ανόρθωση ολοκληρώνει σήμερα μετ’ εμποδίων την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα του Σούπερ Καπ, με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Στο απουσιολόγιο του Τιμούρ Κετσπάγια για είναι οι Κ. Αρτυματάς, Ρισβάνης, Π. Αρτυματάς, Μπουσουλάτζιτς, Χριστοδουλόπουλος και Αραγιούρι. Ιδίως στην άμυνα οι επιλογές είναι περιορισμένες με το δίδυμο Κορρέα – Αντωνιάδη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τα μετόπισθεν.

Εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού αναβλήθηκαν τρία φιλικά, με αντιπάλους Απόλλωνα, Δόξα και Άρη και η «Κυρία» θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν δίχως να έχει προηγηθεί κανένα παιχνίδι προετοιμασίας, γεγονός που μειώνει τον βαθμό ετοιμότητας και ομοιογένειας της ομάδας.

Σήμερα όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε νέα τεστ και υπάρχει αισιοδοξία ότι δεν θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η αλυσίδα των κρουσμάτων στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ