aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με αλλαγές το πλάνο Μουνιόθ και γερή υποψηφιότητα Λάζαρου

Ανόρθωση: Με αλλαγές το πλάνο Μουνιόθ και γερή υποψηφιότητα Λάζαρου

Ο Τσίσκο Μουνιόθ αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα της Ανόρθωσης, στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα, σε σχέση με τον αγώνα στο Παραλίμνι. Ο Ουάρντα εξέτισε την ποινή του, ενώ προπονήθηκαν κανονικά οι Χριστοφή και Χρυσοστόμου.

Για άλλη μια φορά θα απουσιάσουν οι Εμπραλίτζε και Αμπαρζτουμιάν. Ο Γεωργιανός υπολογίζεται σε ένα δεκαήμερο περίπου, ενώ ο Αρμένιος, σύμφωνα με τον Δημήτρη Χριστοφόρου, υπολογίζεται να επιστρέψει γύρω στα μέσα Νοεμβρίου.

Με αυτά τα δεδομένα και χωρίς να βάζει κανείς το χέρι του στη φωτιά, ο Μουνιόθ πιστεύεται ότι θα δώσει μια θέση βασικού στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός που έκανε πολύ καλή σεζόν πέρυσι, στην τρέχουσα έχει αγωνιστεί μόνο μια φορά ως βασικός (στις 9 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Καρμιώτισσα). Πιστεύεται, επίσης, ότι θα πάρει λεπτά συμμετοχής για πρώτη φορά φέτος και ο Ανδρέας Χρυσοστόμου, τον οποίο… αναζητά ο κόσμος και δεν τον είδε ποτέ.

Ο Λόρια θα είναι στην εστία και τετράδα στην άμυνα οι Αντωνίου, Χαρογιάν, Παϊσίνιο και Κορέια (Κίκο). Οι Αρτυματάς, Σάμπο και Πάντσεον διεκδικούν τις δύο θέσεις των ανασταλτικών μέσων, στο ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Χριστοδουλόπουλου σε ρόλο επιτελικού μέσου. Ο Ουάρντα θα παίξει στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης, ο Γουαρίς θα είναι δεξιά και ένας εκ των Νινγκά ή Ράντονιτς θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ