aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μαζεύουν τα κομμάτια τους και ποντάρουν στον πληγωμένο εγωισμό

Ανόρθωση: Μαζεύουν τα κομμάτια τους και ποντάρουν στον πληγωμένο εγωισμό

Στην Ανόρθωση μαζεύουν τα κομμάτια τους μετά την ήττα από την ΑΕΚ και τα όσα ακολούθησαν με τις εμπρηστικές δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια που προκάλεσαν την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. Ο πρόεδρος της «Κυρίας» προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά και να στείλει μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας μιλώντας στην εκπομπή «ΑΝΟλα στη φόρα».

Στην ομάδα της Αμμοχώστου ευελπιστούν ότι ο πληγωμένος εγωισμός των παικτών θα φανεί στο αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Οι κυπελλούχοι θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να επαναφέρουν την ηρεμία στην ομάδα και να δουν με αισιοδοξία τη συνέχεια. Βέβαια, για να μπορέσει να φύγει με το «διπλό» από τη Λευκωσία η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια θα πρέπει να βελτιωθεί ανασταλτικά και επιθετικά.

Με 11 γκολ παθητικό η «Κυρία» έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα του (CIES), διεθνούς κέντρου αθλητικών ερευνών, η Ανόρθωση είναι η ομάδα που δέχεται τις περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες, σχεδόν εφτά ανά αγώνα, στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ