aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μαζεύει τα κομμάτια της

Ανόρθωση: Μαζεύει τα κομμάτια της

Επιχείρηση ανασύνταξη αρχίζει στην Ανόρθωση. Ο προβληματισμός σε όλα τα επίπεδα γιγαντώθηκε μετά την ήττα από την Ομόνοια, όμως στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» προσπαθούν με κάθε τρόπο να απορροφήσουν τους κραδασμούς που προκάλεσε το τέταρτο ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Οι κυανόλευκοι μαζεύουν τα κομμάτια τους και προετοιμάζονται για το μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Η ομάδα του Νταβίδ Γκαγιέγο «καίγεται» για το τρίποντο, ώστε να «κλειδώσει» παρουσία στην πρώτη εξάδα και να μην χάσει επαφή με τις προνομιούχες θέσεις, οι οποίες εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο εφιαλτικό σενάριο νέας αποτυχίας θα τεθεί σε κίνδυνο η παρουσία της Ανόρθωσης στον πρώτο όμιλο και οι συνέπειες θα είναι αλυσιδωτές. Ο Νταβίδ Γκαγιέγο βρίσκεται στη δυσκολότερη θέση από τότε που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο και καλείται άμεσα να… γυρίσει τον διακόπτη, ώστε να μην πάει στράφι η εντυπωσιακή πορεία στο πρώτο μισό της σεζόν.

Καστέλ, Τιουνέ και Ουαγκέ θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Πέμπτης (14/2) και θα εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας τους στο ματς με την ΑΕΚ, για την 26η αγωνιστική. Ο τιμωρημένος Γουαρίς, ο τραυματίας Γκερέρο και ο ανέτοιμος Αρτυματάς θα είναι τα τρία ονόματα στο απουσιολόγιο του Νταβίδ Γκαγιέγο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ