aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Ματιές» σε Έσελινγκ και Δημήτριου

Ανόρθωση: «Ματιές» σε Έσελινγκ και Δημήτριου

Η απόκτηση επιθετικού ποδοσφαιριστή αποτελεί προτεραιότητα για την Ανόρθωση, με τον Σόμα Νόβοτνι να είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος του Τιμούρ Κετσπάγια. Η ομάδα της Αμμοχώστου αναμένει στο ακουστικό με την προσδοκία πως ο Ούγγρος φορ θα μείνει ελεύθερος από την Μπόχουμ, ώστε να μπει το νερό στ’ αυλάκι για ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Ο επιθετικός που θα αποκτηθεί θα πάρει τη θέση του Κάιλ Λάφερτι στο ρόστερ, είναι δεδομένο πως θα γίνει (τουλάχιστον) άλλη μια προσθήκη. Αν και η αρχική σκέψη ήταν να ενισχυθεί η μεσαία γραμμή, πλέον ο Τιμούρ Κετσπάγια κοιτάζει περισσότερο για προσθήκη στην άμυνα. Ο Γεωργιανός έχει ανοικτές «κεραίες» τόσο για κεντρικούς αμυντικούς όσο και για παίκτες που αγωνίζονται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν πως η «Κυρία» γλυκοκοιτάζει τους Μπερτ Έσελινγκ και Μάριο Δημητρίου της ΠΑΕΕΚ. Ο 22χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν με 14 συμμετοχές (όλες ως βασικός) και πέτυχε δύο τέρματα που υπέγραψαν ιστορικές νίκες της νεοφώτιστης ομάδας επί Ομόνοιας και Ανόρθωσης. Ο Έσελινγκ έχει απολαβές πιο κάτω από τις 5.000 μηνιαίες, επομένως το οικονομικό δεν αποτελεί εμπόδιο εφόσον ικανοποιηθεί και η ΠΑΕΕΚ. Επιπλέον στοιχείο που καθιστά ενδιαφέρουσα την περίπτωση του Ολλανδού είναι πως δεν παίρνει θέση ξένου, αλλά είναι δηλωμένος στον κατάλογο Β. Όσον αφορά τον Δημητρίου, αποδεικνύει ότι στα 29 του χρόνια έχει την ικανότητα και τις αντοχές για μια δεύτερη ευκαιρία καριέρας σε μεγάλη ομάδα του νησιού.

Το κατά πόσο το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τους παίκτες της ΠΑΕΕΚ θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση και μετεγγραφή θα φανεί τις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ