aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Ματιές» σε Αλεξάνταρ Φιλίποβιτς

Ανόρθωση: «Ματιές» σε Αλεξάνταρ Φιλίποβιτς

Η απόκτηση αμυντικού που να μπορεί να παίξει τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ιδανικό σενάριο για την Ανόρθωση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να ενισχύσει την ανασταλτική γραμμή της «Κυρίας» με έναν αμυντικό, ο οποίος να μπορεί να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας και να πλαισιώσει τον Αμπαρτζουμιάν στο δεξί άκρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy μια περίπτωση που προτάθηκε και έχει αξιολογηθεί θετικά από την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης είναι αυτή του Αλεξάνταρ Φιλίποβιτς. Πρόκειται για 26χρονο Σέρβο ποδοσφαιριστή, ο οποίος από τον Φεβρουάριο του 2018 αγωνίζεται στην Μπάτε, έχει γεμάτες σεζόν και μένει ελεύθερος στις 31 Δεκεμβρίου.

Σε όλη του την καριέρα αγωνίστηκε μόλις σε τρεις ομάδας. Άρχισε τη θητεία του στην Γιάγκοντινα Σερβίας από το 2010 ώς το 2015, όπου κατέγραψε 90 συμμετοχές (2 γκολ, 1 ασίστ). Το 2016 μετακόμισε στην Βόζντοβατς, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 50 συμμετοχές και τέσσερα γκολ από το καλοκαίρι του 2016 ώς τον Φεβρουάριο του 2018. Εκ τότε είναι στη Λευκορωσία, όπου θήτευσε για τέσσερις σεζόν στην Μπάτε με απολογισμό 157 συμμετοχές, τρία γκολ και 12 (!) ασίστ.

Ο λόγος που έχει τόση μεγάλη επιρροή στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του και πιστώθηκε τόσες ασίστ, είναι εξαιτίας της θέσης που αγωνίζεται. Στην Μπάτε έπαιξε 19 φορές ως αριστερό μπακ, έξι φορές ως δεξί μπακ και άλλες πέντε ως κεντρικός αμυντικός.

Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Σερβίας, όχι όμως με την Ανδρών. Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι το όνομα του Φιλίποβιτς έχει προκριθεί από τον Τιμούρ Κετσπάγια και έχει ήδη προσεγγιστεί η πλευρά του ποδοσφαιρστή.

Η καριέρα του Φιλίποβιτς σε αριθμούς

Untitled 1
Untitled 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ