aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μαργκάσα με 50.000 ευρώ...

Ανόρθωση: Μαργκάσα με 50.000 ευρώ…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Βδομάδα σημαντικών και καθοριστικών εξελίξεων πιθανόν να είναι η επόμενη, μιας και στην Ανόρθωση υπάρχουν ανοικτά ζητήματα που επιβάλλεται να κλείσουν. Στο κεφάλαιο προγραμματισμός, είναι φανερή η πρόθεση του Τιμούρ Κετσπάγια να ενισχύσει την ομάδα και με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στη λήξασα αγωνιστική περίοδο στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Στο «κάδρο» του Τιμούρ Κετσπάγια δεν είναι μόνο η περίπτωση του Κωστάκη Αρτυματά, μιας και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γεωργιανός έχει στοχεύσει και σε άλλον ποδοσφαιριστή, ο οποίος (επίσης) έχει συμβόλαιο με την ομάδα του και για την επόμενη χρονιά, όμως μπορεί να αποκτηθεί εφόσον η «Κυρία» καταβάλει μικρό ποσό.

Διαβάστε επίσης: Κρούση για Αρτυματά, αρνητικός ο ΑΠΟΕΛ

Ο ποδοσφαιριστής αυτός, είναι ο Ρενάτο Μαργκάσα της Νέας Σαλαμίνας την αξία του οποίου εκτιμάει ιδιαίτερα ο Γεωργιανός τεχνικός, καθότι πρόκειται για παίκτη-εργάτη με γερές αντοχές ο οποίος μπορεί να προσφέρει από αρκετές θέσεις στο γήπεδο.

Για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή η ομάδα της Αμμοχώστου, θα χρειαστεί -σύμφωνα με πληροφορίες μας- να πληρώσει τη ρήτρα των 50.000 ευρώ που προνοείται στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο κυπριοποιημένος Πορτογάλος με τη Σαλαμίνα το περασμένο Καλοκαίρι. Αν ο Τιμούρ δώσει εντολή για ολοκλήρωση της μετεγγραφής, σίγουρα θα πρόκειται για κίνηση που θα συζητηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ