Ανόρθωση: Μάνατζερ «μαγειρεύει» πρόταση από Κίνα για τον Κατσαράβα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι εξελίξεις τρέχουν στο θέμα Νίκα Κατσαράβα. Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας «Goal.com.cy» αναφέρουν ότι μάνατζερ επικοινώνησε με παράγοντα της Ανόρθωσης και μετέφερε το ενδεχόμενο να φέρει πρόταση από ομάδα της Κίνας για τον Γεωργιανό επιθετικό.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε πωλητήριο στον Κατσιαράβα η Ανόρθωση, αλλά…

Στην «Κυρία» ανέφεραν στον συγκεκριμένο ατζέντη ότι είναι ανοιχτοί να ακούσουν την προσφορά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο παίκτης θα πωληθεί ή θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα εάν ο σύλλογος δεν ικανοποιηθεί οικονομικά. Κάτι που φρόντισε και ο εκπρόσωπος Τύπου της προσφυγικής ομάδας Σάββας Πηλακούτας να τονίζει σε μεσημεριανές του δηλώσεις όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Γεωργιανού φορ: «Αν έρθει πρόταση που ικανοποιεί οικονομικά τη διοίκηση θα αρχίσει συζήτηση. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ενημερωθεί να φύγει από την ομάδα…».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ανοικτό το «παράθυρο» προσθαφαιρέσεων

Πλέον, στην Ανόρθωση αναμένουν στο ακουστικό για το τηλεφώνημα του μάνατζερ που υποσχέθηκε να φέρει πρόταση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι δεδομένο. Όπως τονίσαμε επανειλημμένα, ο ερχομός του Σαντίκ και η παρουσία του Ντουρίς, καθιστούν τον Κατσαράβα ως τρίτη επιλογή στην «ιεραρχία» της γραμμής κρούσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ