aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Κατσαράβα

Ανόρθωση: Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Κατσαράβα

Λίγο μετά την είδησή μας για τέλος της συνεργασίας της Ανόρθωσης με τον Νίκα Κατσαράβα, ήρθε και το επίσημο ανακοινωθέν της «Μεγάλης Κυρίας»:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκα Κατσαράβα.

Επιθυμούμε όπως ευχαριστήσουμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του, 62 συμμετοχές, 12 γκολ, αλλά και για τη διάθεση συνεργασίας που επέδειξε κατά τις επαφές για τη λύση του συμβολαίου του.

Του ευχόμαστε δε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Τι γράψαμε προηγουμένως:

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy, βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νίκα Κατσαράβα. Έτσι, οι δύο πλευρές προχώρησαν σε κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου τους.

Έτσι, ανοίγει μία θέση καταλόγου A στη «Μεγάλη Κυρία», ενώ αναμένεται να αποχωρήσουν επίσης οι Κάιλ Λάφερτι και Αζέρ Μπουσουλάτζιτς.

Από την πλευρά του, ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής θα έχει την ευκαιρία να ψάξει εγκαίρως για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως γράψαμε και χθες, υπάρχουν επαφές με ομάδες της Πολωνίας, στο πρωτάθλημα της οποίας αγωνίστηκε στο παρελθόν για λογαριασμό της Λεχ Πόζναν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ