aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Λογοδοτούν στον Πουλλαΐδη και πάει στο συμβούλιο

Ανόρθωση: Λογοδοτούν στον Πουλλαΐδη και πάει στο συμβούλιο

Συζητήσεις επί συζητήσεων και έκτακτη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα στην Ανόρθωση. Ο Χρίστος Πουλλαΐδης είναι έντονα απογοητευμένος με τη χθεσινή ήττα από τον Απόλλωνα (τρίτη φετινή), την άσχημη εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, μα κυρίως τα όσα εκτυλίχθησαν στο τέλος της αναμέτρησης.

Το σκηνικό ζούγκλας στο αγωνιστικό χώρο με είσοδο οπαδών και κατεύθυνση τους με απειλητικές διαθέσεις προς τα επίσημα, η ακύρωσης της συνέντευξης Τύπου του Τσίσκο Μουνιόθ και τα επεισόδια εκτός γηπέδου δημιουργούν ένα επικίνδυνο σκηνικό που μυρίζει μπαρούτι.

Η διοίκηση των κυανόλευκων καταδίκασε δια στόματος του Δημήτρη Χριστόφορου τα όσα διαδραματίστηκαν εντός και εκτός γηπέδου και πολύ πιθανόν να τοποθετηθεί και μέσω ανακοίνωσης τις επόμενες ώρες. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης προβληματίζεται για την πορεία της ομάδας και προφανώς θα ζητήσει εξηγήσεις από τους αρμόδιους. Ο αθλητικός διευθυντής Νεόφυτος Λάρκου έχει το γενικό πρόσταγμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα λογοδοτήσει στον μεγαλομέτοχο, ο οποίος θα έχει αργότερα συνάντηση με το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο.

Εκεί θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα και θα παρθούν αποφάσεις για το πώς θα πορευτεί η ομάδα. Εκτιμάται πως δεν θα προκύψουν αλλαγές προσώπων στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, όμως κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά, από τη στιγμή που τα αποτελέσματα έφεραν και την ίδια τη διοίκηση στριμωγμένη στον τοίχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ