aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Λάθος επαναλαμβανόμενο παύει να είναι λάθος

Ανόρθωση: Λάθος επαναλαμβανόμενο παύει να είναι λάθος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΑΛΙΝ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Λάθος επαναλαμβανόμενο παύει να είναι λάθος. Η Ανόρθωση δεν έμαθε από το πάθημα προ δύο εβδομάδων στο ΓΣΠ και παρόλο που προηγήθηκε και πάλι με 2-0 της Φλόρα, αυτή τη φορά μέσα στο Ταλίν, ισοφαρίστηκε σε 2-2 και κλότσησε ξανά την ευκαιρία να πανηγυρίσει μια ευρωπαϊκή νίκη. Θα ήταν η πρώτη της Ανόρθωσης εκτός έδρας σε επίπεδο ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το ίδιο έργο, λοιπόν, παίχτηκε σε επανάληψη χθες το απόγευμα στην έδρα της Φλόρα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ.

Ανεπίδεκτη μαθήσεως η ομάδα της Αμμοχώστου, καθώς πέραν του ότι στέρησε στον εαυτό της ένα ιστορικό «διπλό» σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είπε «όχι» σε άλλες €334.000. Θα βάλει στο ταμείο της τις €166.000 που είναι το πριμ της ισοπαλίας. Έφθασε τους 2 βαθμούς στον όμιλο όσους και η Φλόρα, από τις δύο μεταξύ τους ισοπαλίες.

Η Ανόρθωση, που προηγήθηκε με 2-0 σε διάστημα πέντε λεπτών (29’-33’) με τέρματα των Χριστοφή και Πόποβιτς, είδε την προσπάθειά της να γκρεμίζεται μέσα σ’ ένα τετράλεπτο (55’-58’) αφού οι Σάπινεν και Ζενιόφ έφεραν το ματς στα ίσα. Αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι τέλους, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες, σ’ ένα άναρχο παιχνίδι.

Η Ανόρθωση είχε κάποιες προϋποθέσεις, αλλά οι Εσθονοί είχαν σημαντικές ευκαιρίες και αν δεν ήταν ο Τζουρ σε 3-4 περιπτώσεις που έσωσε την εστία της «Κυρίας», οι Εσθονοί θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα.

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ