aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Κυρία» σε νευρική κρίση

Ανόρθωση: «Κυρία» σε νευρική κρίση

Καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί θυμίζει η Ανόρθωση. Η ήττα από την ΑΕΚ ήταν η τέταρτη σε έξι αγώνες πρωταθλήματος και βύθισε την ομάδα της Αμμοχώστου στην 11η θέση της βαθμολογίας και στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η πορεία της «Κυρίας» στην αρχή του πρωταθλήματος είναι ντροπιαστική και οι έξι βαθμοί συγκομιδή είναι μακράν η πιο χαμηλή επίδοση της τελευταίας εικοσαετίας, τουλάχιστον.

Η πρώτη εντός έδρας αποτυχία έφερε μουρμούρα και αποδοκιμασίες από φιλάθλους της Ανόρθωσης, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να αντιδρά και να απαντά με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά. Μάλιστα, τα όσα ανέφερε ο Γεωργιανός προπονητής ενόχλησαν τους οργανωμένους οπαδούς οι οποίοι χαρακτήρισαν προσβλητικά και τραγελαφικά τα όσα αναφέρθηκαν για τον κόσμο της ομάδας.

Οι κυανόλευκοι για άλλο ένα παιχνίδι παρουσίασαν τεράστια αμυντικά κενά, δημιούργησαν διψήφιο αριθμό ευκαιριώ,ν αλλά συνεχίζουν να βλέπουν το αντίπαλο τέρμα σαν βελονότρυπα, ενώ μάλλον αδικήθηκαν στη φάση του 78’ καθώς η μπάλα φάνηκε να περνά τη γραμμή τέρματος στο σουτ του Χριστοδουλόπουλου.

Το εκτός έδρας ντέρμπι της Παρασκευής με την Ομόνοια αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον, αφού ο δείκτης αναγκαιότητας επιστροφής στις επιτυχίες κτύπησε κόκκινο για βαθμολογικούς και όχι μόνο λόγους. Αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση θα κάνει ο Σπύρος Ρισβάνης, ενώ πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να ενισχύσει το πλάνο του Κετσπάγια ο Αμπαρτζουμιάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ