aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Κυρία» με άλλο πρόσωπο επιθετικά

Ανόρθωση: «Κυρία» με άλλο πρόσωπο επιθετικά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η προσθήκη του Ελουντού αλλά και η πρόθεση για τουλάχιστον ακόμη τρεις μετεγγραφές, δύο επιτελικών μέσων και εξτρέμ σε συνδυασμό με τις αποχωρήσεις αλλά και κάποιες άλλες που προδιαγράφονται, αλλάζουν σημαντικά την Ανόρθωση μεσοεπιθετικά. Δεν συνεχίζει ο Ανανίντζε, εκτός απροόπτου και ο Ράγιος, ενώ δεν θεωρείται δεδομένη η παραμονή του Ντούρις. Το κενό που θα αφήσουν οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές θα κληθεί να καλύψει η Ανόρθωση, γι’ αυτό και θα υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα από τη μέση και μπροστά.

Σήμερα, 31 Μαΐου, ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Ρούβεν Ράγιος με την Ανόρθωση. Με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα, ο Ισπανός επιτελικός μέσος δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα, παρόλο που τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Ως γνωστόν, ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στον «Active» εξέφρασε την απογοήτευσή του για την πρόταση του συλλόγου. Την ίδια ώρα, από πλευράς Ανόρθωσης εκφράζουν τη δυσφορία τους για τις δημόσιες τοποθετήσεις και δεν δείχνουν διάθεση να ανεβάσουν την προσφορά τους, γεγονός που μείωσε αισθητά τις πιθανότητες συνέχισης της συνεργασίας τους.

Την ώρα που οι διαφοροποιήσεις στο ρόστερ της Ανόρθωσης, όσον αφορά τους ξένους ή κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, δεν θα είναι ιδιαίτερα πολλές, προκύπτουν αποχωρήσεις από Κύπριους παίκτες. Δεν θα συνεχίσουν στην Ανόρθωση και τη νέα περίοδο οι Γιάννης Χατζηβασίλης, Φύτος Κυριάκου και Ανδρέας Λεμέσιος. Ο τελευταίος αναμένεται να επιστρέψει στη Νέα Σαλαμίνα, ενώ και οι άλλοι δύο θα αναζητήσουν νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ποδοσφαιριστές που δεν πήραν καθόλου χρόνο συμμετοχής στη λήξασα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ