aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Κυρία» απ’ τα παλιά με σλοβάκικο «πολυβόλο»!

Ανόρθωση: «Κυρία» απ’ τα παλιά με σλοβάκικο «πολυβόλο»!

Μια «Κυρία» απ’ τα παλιά, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάμουελ Μραζ που πέτυχε χατ-τρικ στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός και δεύτερο με την φανέλα με τον φοίνικα στο στήθος, η Ανόρθωση νίκησε την Ομόνοια με 4-1 γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα 112α γενέθλιά της. Είναι το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα του Μραζ. Το άλλο γκολ το πέτυχε ο Αντονίν.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ήταν στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η ομάδα της Αμμοχώστου έφθασε θριαμβευτικά και με ανατροπή στη μεγάλη νίκη. Είναι η πρώτη μετά από 4,5 χρόνια στην έδρα της απέναντι στους πράσινους της Λευκωσίας. Η προηγούμενη φορά ήταν στις 6 Μαΐου 2018. Ακολούθησαν πέντε ματς, από τα οποία τα τέσσερα τελείωσαν ισόπαλα και ένα με νικήτρια την Ομόνοια. Παθιασμένη, διψασμένη και αποφασιστική η Ανόρθωση, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα (Λοΐζου 30’), επιβλήθηκε πλήρως, ήταν αποτελεσματική και πανηγύρισε τη μεγαλύτερη σε έκταση φετινή νίκη της και μάλιστα σ’ ένα ντέρμπι. Η «Κυρία» με το χθεσινό τρίποντο έφθασε τους 26 βαθμούς και ανέβηκε από την 10η στην 9η θέση.

Στο παιχνίδι, που άρχισε με καθυστέρηση 23 λεπτών, λόγω κροτίδων και φωτοβολίδων κυρίως από πλευράς γηπεδούχων με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος διαιτητής Φερνάντες Κορέιρα Γκουστάβο να πάει στα αποδυτήρια όπως και οι ομάδες, με εξαίρεση τα πρώτα 15 λεπτά η Ανόρθωση ήταν κυρίαρχος. Έλεγξε τον ρυθμό με κατοχή και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας. Σημαντικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν το γκολ της ισοφάρισης στο 45’, αλλά και το γρήγορο δεύτερο γκολ στην επανάληψη (53’). Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση έκανε ότι ήθελε, με την Ομόνοια να μοιάζει χαμένη και να μην μπορεί να ακολουθήσει.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ