aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κυνηγά επίτευγμα δέκα μηνών

Ανόρθωση: Κυνηγά επίτευγμα δέκα μηνών

Να… τριτώσει το καλό θέλει η Ανόρθωση το Σάββατο, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κόντρα στην Πάφο η ομάδα της Αμμοχώστου ζευγάρωσε τις επιτυχίες της για πρώτη φορά φέτος και θα επιδιώξει να πετύχει τρίτη σερί νίκη για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο, όταν είχε επιβληθεί Εθνικού Άχνας (1-0), Ολυμπιακού (3-0) και Νέα Σαλαμίνας (2-0).

Από τότε έχουν οι κυανόλευκοι να διατηρήσουν απαραβίαστη την εστία τους σε τρεις διαδοχικούς αγώνες και μετά το «διπλό» επί της Ομόνοιας (1-0) και τη νίκη επί της Πάφος FC (1-0) με μηδέν παθητικό θα επιδιώξουν να κάνουν το ίδιο στο ΓΣΠ.

Χθες βράδυ ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες οι Αραγιούρι, Χρυσοστόμου, Ιωάννου και στο «Αντώνης Καρράς» θα υπάρχει από αύριο απαρτία. Επιπλέον επιλογή για τον αγώνα στη Λευκωσία εκτιμάται ότι θα είναι ο Λάφερτι, ενώ οι Νινούα και Μπουσουλάτζιτς αναμένεται ότι θα βρίσκονται πάλι στο ιατρικό δελτίο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ