aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κυανόλευκοι σε εγρήγορση

Ανόρθωση: Κυανόλευκοι σε εγρήγορση

Οι πρώτες έντεκα ημέρες του Σεπτεμβρίου δεν περιλάμβαναν επίσημες υποχρεώσεις για την Ανόρθωση, αλλά στη συνέχεια οι φίλοι της θα χορτάσουν ματς. Με αφετηρία την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο, κάθε τέσσερις – πέντε μέρες θα ‘χει ματς.

Πότε για το εγχώριο πρωτάθλημα (θα ακολουθήσουν οι αγώνες με τον Εθνικό Άχνας εντός και τον Άρη εκτός), πότε για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ (αρχικά κόντρα στη Παρτιζάν Βελιγραδίου στο ΓΣΠ και ακολούθως ο αγώνας στη Γάνδη), θα επιδιώξει να βάλει γερά θεμέλια για την υλοποίηση των στόχων της. Στην παρούσα φάση, βέβαια, προέχει η πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα Cyta απέναντι στους Κατωκοπίτες.

Έτσι κι αλλιώς οι πρεμιέρες θέλουν προσοχή, αλλά ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει πολλούς άλλους λόγους να θέλει τους παίκτες του σε εγρήγορση. Η Δόξα έχει δείξει ότι είναι δυσκολοκατάβλητη, ενώ στο ίδιο γήπεδο πέρυσι, με την ίδια αντίπαλο, το χαστούκι που δέχθηκε ήταν ηχηρό. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα της Κατωκοπιάς νίκησε (2-1) στην έδρα της την «Κυρία», η οποία επέδειξε συμπτώματα υψοφοβίας (αν νικούσε θα έμενε στην κορυφή και θα ήταν στο +12 από την Ομόνοια).

Φέτος, βέβαια, είναι πολύ διαφορετικά τα δεδομένα. Οι κυανόλευκοι θέλουν να μπουν με το δεξί στη νέα σεζόν, κατά γενική ομολογία συγκροτούν το πιο ποιοτικό ρόστερ των τελευταίων χρόνων και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ματς σαν το αυριανό πρέπει να ξεπερνιούνται χωρίς απώλειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ