aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κυανόλευκο το ντέρμπι (pics)

Ανόρθωση: Κυανόλευκο το ντέρμπι (pics)

Στη «Μεγάλη Κυρία» κατέληξε το πετοσφαιρικό βαρωσιώτικο ντέρμπι. Η Ανόρθωση κέρδισε στο «Θεμιστόκλειο» μετά από διπλή ανατροπή την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα με 3-2 και πήρε ένα σημαντικό δίποντο ενόψει συνέχειας. Οι ερυθρόλευκοι μπορούσαν κάλλιστα να κέρδιζαν τον αγώνα, αφού προηγήθηκαν με 0-1 και 1-2, αλλά έκαναν άσχημο τάι – μπρέικ. Με 7 βαθμούς βρίσκονται στην έκτη θέση.

Στα ερυθρόλευκα έκατσε η μπίλια στο πρώτο σετ με την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα να κερδίζει μετά από παιχνίδι που πήγαινε πόντο με πόντο με 25-27. Ο αγώνας στο πρώτο σετ του βαρωσιώτικου ντέρμπι ήταν αμφίρροπος και οι δυο ομάδες έδειξαν ικανές για τη νίκη.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ. Αυτή τη φορά όμως η Ανόρθωση ήταν πιο καλή με συνέπεια να εκμεταλλευτεί τα λάθη της Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα και να κερδίσει το σετ με 25-21. Ως εκ τούτου η «Μεγάλη Κυρία» ισοφάρισε και τον αγώνα σε 1-1 σετ.

Οι ερυθρόλευκο» δεν πτοήθηκαν από τον τρόπο που έχασαν  το δεύτερο σετ και επανήλθαν στο τρίτο, όπου παίζοντας έξυπνα κέρδισαν με 20-25 και προηγήθηκαν με 1-2. Την ίδια ώρα έβαλαν πίεση στην Ανόρθωση που βρέθηκε εκ νέου να κυνηγάει στο σκορ.

Αυτή την πίεση η Ανόρθωση τελικά την άντεξε. Οι παίκτες του Αντώνη Παπαδόπουλου παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο κατόρθωσαν να γυρίσουν τα δεδομένα και να ισοφαρίσουν σε 2-2 τον αγώνα αφού κέρδισαν το σετ με 25-21.

Οι πετοσφαιριστές του Αντώνη Κωνσταντίνου δεν κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ του 1-2 και ισοφαρίστηκαν με συνέπεια τα πάντα να κριθούν στο τάι – μπρέικ. Εκεί, η Ανόρθωση ήταν ανώτερη και κέρδισε σχετικά εύκολα με 15-

8 και τον σημαντικό αγώνα με 3-2 σετ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ