aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κρύβοντας τις αδυναμίες κάτω από το χαλί

Ανόρθωση: Κρύβοντας τις αδυναμίες κάτω από το χαλί

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΑΛΙΝ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Αποτυχημένη ήταν και η τέταρτη απόπειρα της Ανόρθωσης να πανηγυρίσει νίκη στη φάση φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Η ομάδα της Αμμοχώστου επέστρεψε το απόγευμα από το Ταλίν έχοντας ένα βαθμό και 166.000 ευρώ στις αποσκευές της, συγκομιδή που δεν αφήνει ικανοποιημένο κανέναν στην «Κυρία».

Το 2-2 με τη Φλόρα και το νέο μπλακ άουτ των κυανόλευκων αποτέλεσε άλλο ένα δυνατό χαστούκι που θα πρέπει να προβληματίσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Τιμούρ Κετσπάγια στάθηκε στα ατομικά λάθη των παικτών του που προηγήθηκαν των τερμάτων της Φλόρα, τα οποία όντως ήταν απαράδεκτα για τέτοιο επίπεδο.

Όμως, το να αποδίδεται μόνο στα ατομικά λάθη η αποτυχία της Ανόρθωσης να κερδίσει την πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας που είναι 52η στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ και μάλιστα δύο φορές σε διάστημα δύο βδομάδων και ενώ είχε προηγηθεί ισάριθμες φορές με 2-0 είναι σαν να κρύβονται οι αδυναμίες ολόκληρης της ομάδας κάτω από το χαλί.

Η Ανόρθωση δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή της, η ανασταλτική λειτουργία της μπάζει και με τέτοιες αρνητικές επιδόσεις δεν μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Οι κυανόλευκοι δέχθηκαν πέραν του ενός τέρματος στα εννέα από τα 15 φετινά παιχνίδια τους και στα πέντε από τα τελευταία εφτά!

Στην ομάδα της Αμμοχώστου γύρισαν σελίδα και μετά το σημερινό χαλάρωμα έχουν μόνο την αυριανή προπόνηση ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Πάφος FC, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δεν προέκυψε οποιοδήποτε πρόβλημα τραυματισμού στην Εσθονία και αναμένεται πως ο Κετσπάγια θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Κορέια, Χριστοδουλόπουλου, Ντέλετιτς και Αραγιούρι.

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ