aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κρίσιμη συνεδρία κι όλα πιθανά για το μέλλον της διοίκησης Σάντη

Ανόρθωση: Κρίσιμη συνεδρία κι όλα πιθανά για το μέλλον της διοίκησης Σάντη

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης είναι η Ανόρθωση. Οι ενέργειες της διοίκησης Ανδρέα Σάντη για οικονομική στήριξη δεν είχαν αποτέλεσμα, καθώς ήταν αδύνατο οι φίλοι της ομάδας να σηκώσουν από μόνοι τους το βάρος. Το τελεσίγραφο που έστειλαν αρκετοί ποδοσφαιριστές για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους λήγει και ο εφιάλτης των προσφυγών με τις καταστροφικές συνέπειες είναι στο… κατώφλι του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Όπως αποκάλυψε το «Goal», αρκετοί ποδοσφαιριστές είτε δεν βλέπουν «ζεστά» το ενδεχόμενο διακανονισμών για τα οφειλόμενα και πρόωρης αποδέσμευσης είτε είναι ανένδοτοι ζητώντας όλα τα χρήματα που προνοεί το συμβόλαιό τους. Ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα τον λαιμό της διοίκησης Ανδρέα Σάντη, η οποία δεν φαίνεται να μπορεί να βγάλει την Ανόρθωση από το οικονομικό αδιέξοδο.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό, η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου, κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική και δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις. Το ενδεχόμενο παραίτησης της διοίκησης δεν είναι απλά υπαρκτό, αλλά συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν αρχίσει επαφές επιφανείς φίλοι της Ανόρθωσης, αρκετοί εκ των οποίων διετέλεσαν σε προηγούμενα διοικητικά συμβούλια, με στόχο να προκύψει διοικητικό κενό. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν γίνει συναντήσεις και διαβουλεύσεις. Μεταξύ άλλων, κτύπησαν την πόρτα και του Χρίστου Πουλλαΐδη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να λάβει μέρος σε οποιοδήποτε διοικητικό σχήμα, παρά μόνο να βοηθήσει ως απλός φίλος της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ