aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κρίσιμη ημέρα για Λάφερτι και Ρουσιά

Ανόρθωση: Κρίσιμη ημέρα για Λάφερτι και Ρουσιά

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή των Κάιλ Λάφερτι και Ονησίφορου Ρουσιά στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση και έχασε τις τελευταίες δύο προπονήσεις, ενώ ο Κύπριος φορ προπονήθηκε χθες ατομικά λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Εφόσον κριθούν ετοιμοπόλεμοι θα είναι στην αποστολή, όμως πολύ δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα.

Επομένως, ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει θέσει σε εφαρμογή εναλλακτικό πλάνο με το σενάριο χρησιμοποίησης των Χριστοδουλόπουλου και Ουάρντα στην επίθεση σε σχηματισμό 3-5-2 να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Κανονικά προπονείται ο Αμπαρτζουμιάν και θα είναι στις διαθέσιμες επιλογές, με τον Αζέρ Μπουσουλάτζιτς να είναι στο απουσιολόγιο.

Τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Νίκος Καλτσάς, αριστερά ο Κορέια, με τους Αντωνιάδη και Κορρέα να διεκδικούν τη θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στους Ρισβάνη και Αραγιούρι. Στην εστία θα είναι ο Λόρια με τους Αρτυματά και Χουσμπάουερ ανασταλτικούς μέσους και τον Πόποβιτς επιτελικό μέσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ