aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κρίνεται το μέλλον του Μίχα

Ανόρθωση: Κρίνεται το μέλλον του Μίχα

Ο Ντορ Μίχα είναι ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που διαθέτει η Ανόρθωση. Κατέγραψε σημαντικές παρουσίες τη λήξασα σεζόν και ξεχώρισε. Το μέλλον του ποδοσφαιριστή θα κριθεί τις επόμενες ημέρες αφού στο συμβόλαιο που διατηρεί με την Ανόρθωση υπάρχει ρήτρα €100.000 και όποια ομάδα καταβάλει το πιο πάνω ποσό στην «Κυρία» μπορεί να κάνει «δικό της» τον Ισραηλινό.

Αυτό μπορεί να γίνει μέχρι και τις 15 Ιουνίου, δηλαδή μέχρι την προσεχή Τρίτη. Σε διαφορετική περίπτωση ο ποδοσφαιριστής μένει στην Ανόρθωση και τη νέα σεζόν. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος στη συνέχεια, ο σύλλογος της Αμμοχώστου θα ορίσει αυτός το ποσό παραχώρησης του 29χρονου μεσοεπιθετικού.

Εδώ και μήνες γίνεται λόγος στο Ισραήλ για επιστροφή του Μίχα στην πατρίδα του. Πιθανότερος προορισμός η Χάποελ Μπερ Σέβα. Ο ισραηλινός σύλλογος μέχρι στιγμής δεν έκανε κίνηση για να καταβάλει το ποσό που προνοεί η ρήτρα για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Αυτό μπορεί να το κάνει μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες. Προ τριημέρου στο Ισραήλ έκαναν λόγο ότι «θα ασκηθεί η ρήτρα για απόκτηση του Μίχα μέχρι το τέλος της εβδομάδας». Θα δείξει… Στην Ανόρθωση είναι σε αναμονή, την ώρα που είναι σε αναζήτηση και του αντικαταστάτη του Μίχα. Αυτό θα πάψει να γίνεται σε περίπτωση που δεν προκύψει εξέλιξη με την Μπερ Σέβα ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα που «καλοβλέπει» τον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ