aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κρίνεται το μέλλον δύο στο Δασάκι

Ανόρθωση: Κρίνεται το μέλλον δύο στο Δασάκι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Περίπου μία βδομάδα αρκετά δυνατών προπονήσεων φθάνει στο τέλος της. Οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας»… κατάπιαν αρκετά χιλιόμετρα, καθώς ο Τιμούρ Κετσπάγια και το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο θέλουν να παρουσιάσουν μία ομάδα όσο γίνεται πιο ανταγωνιστική.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα μιας και η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο από τις Πλάτρες, με την ομάδα να πηγαίνει κατευθείαν στο Δασάκι για το φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Το ματς έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 και θα είναι το δεύτερο φιλικό τεστ μετά το ισόπαλο 3-3 με τη Ζάμαλεκ στις Πλάτρες.

Διαβάστε επίσης: «Στάσιμο του Αρτυματά, αξιολογούμε κι άλλες περιπτώσεις»

Λογικά και σε αυτό το παιχνίδι ο Κετσπάγια θα χρησιμοποιήσει σχεδόν όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του, ενώ θα δώσει χρόνο και στους υπό δοκιμή Χριστοδούλου και Κέζο, οι οποίοι αξιολογούνται εδώ και μέρες. Ακόμη δεν έχει παρθεί οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών, όμως σύντομα ο τεχνικός της «Κυρίας» θα αποφασίσει για το κατά πόσο θα δώσει εντολή για σύναψη συνεργασίας με κάποιον εξ αυτών ή και με τους δύο.

Ο Χριστοδούλου δείχνει καλά στοιχεία, όπως και ο Κέζος, όμως αυτό για την ώρα δεν τους εξασφαλίζει θέση στο ρόστερ. Ενδεχομένως, μετά το φιλικό με τον Εθνικό να υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ