aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κόουτς, έχουμε πρόβλημα…

Ανόρθωση: Κόουτς, έχουμε πρόβλημα…

«Αν δεν μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από αυτό το παιχνίδι, τότε έχουμε πρόβλημα». Αυτή ήταν η δήλωση του προπονητή της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια, στη χθεσινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στη Φλόρα, ερωτηθείς κατά πόσο θεωρούσε την ομάδα του ως το φαβορί της αναμέτρησης.

Η αλήθεια είναι ότι η προσφυγική ομάδα «άγγιξε» την παρθενική της νίκη στη νεοσύστατη ευρωπαϊκή διοργάνωση, την οποία έχασε όμως τελικά μέσα από τα χέρια της. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0, από δύο δικά της λάθη οι Εσθονοί έφεραν το ματς στα ίσα και διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

Πρόκειται για ισοπαλία «μαχαιριά» αφού οι όποιες ελπίδες είχαν οι κυανόλευκοι για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης σχεδόν εξανεμίστηκαν. Και να ‘ταν μόνο αυτό; Η «Κυρία»… πέταξε στα σκουπίδια την ευκαιρία να «τσεπώσει» το τεράστιο ποσό των 500.000 ευρώ, που θα καρπωνόταν σε περίπτωση νίκης, και περιορίστηκε στις μόλις 166.000, ποσό που προσφέρει η ΟΥΕΦΑ ως μπόνους για την ισοπαλία. Έχασε επίσης τέλος, την ευκαιρία να τονωθεί ψυχολογικά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των επερχόμενων ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ (25/10) και Ομόνοια (29/10).

Το πρόβλημα δεδομένα υπάρχει. Όπως επίσης δεδομένο είναι ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ο νούμερο ένα άνθρωπος που ξέρει ποιο είναι αυτό, και δεν… κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του. Το υπέδειξε μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας ότι είναι κάτι που ταλανίζει την ομάδα του από το ξεκίνημα της σεζόν: «Δεχόμαστε πολύ εύκολα τα γκολ και από λάθη συγκεκριμένων αμυντικών».

Ο κλοιός έχει στενέψει και καθώς η Ανόρθωση βρίσκεται σε δυσμενή θέση στο πρωτάθλημα, επιβάλλεται να βελτιωθεί… χθες και να βγάλει αντίδραση στα ντέρμπι που ακολουθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ