aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κοντός ψαλμός αλληλούια

Ανόρθωση: Κοντός ψαλμός αλληλούια

Η Ανόρθωση μπαίνει στη φάση των αγώνων με την… κωδική ονομασία «με την πλάτη στον τοίχο». Κάτι σαν κοντός ψαλμός αλληλούια! Τα σχόλια περιττεύουν σε ό,τι αφορά στη σημασία των αναμετρήσεων που απομένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου. Για να «καπαρώσει» μια θέση στην εξάδα θέλει απαραίτητα τρίποντα, διαφορετικά θα μπει σε χρόνους καθυστερήσεων και θα είναι ακόμη στην αβεβαιότητα.

Το κακό για την «Κυρία» είναι ότι μπαίνει σε αυτή την κρίσιμη περίοδο έχοντας να αντιμετωπίσει κι ένα σωρό προβλήματα. Κι όχι μόνο υπαρκτά και οφθαλμοφανή προβλήματα που πηγάζουν από την εικόνα της στο γήπεδο. Πριν τέσσερις ημέρες, στον αγώνα κόντρα στην Πάφος FC, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν είχε τις επιλογές που θα ήθελε. Γεγονός που έπαιξε τον ρόλο του και δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων που αγωνίστηκαν για 70 λεπτά με δέκα παίκτες.

Σήμερα, στον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το βουνό των προβλημάτων παραμένει πελώριο. Τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Ποσοτικά, θα απουσιάζουν έξι – επτά παίκτες που θεωρούνται βασικές επιλογές, ενώ ποιοτικά, μόνο και μόνο ότι θα απουσιάσουν όλα τα νέα αποκτήματα είναι αρκετό για να καταδείξει το μέγεθος της απώλειας.

Έχουμε και λέμε. Ο Σόμα Νόβοντι προστέθηκε στη λίστα των απόντων αν και είχε εγγραφεί στο δυναμικό της Ανόρθωσης την ημέρα που ήταν αρχικά προγραμματισμένο το ματς κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», αλλά δεν είχε δελτίο υγείας. Οι Μπλαζ Βερχόβετς και Ροδρίγο Εσκοβάλ αποκτήθηκαν αργότερα και δεν μπορούν να παίξουν. Από εκεί και πέρα, οι Ντέλετιτς και Ρισβάνης αντιμετωπίζουν (σοβαρά) προβλήματα τραυματισμού και θα είναι στο ιατρικό δελτίο για πολλές ημέρες ακόμη, ενώ ο Χουσμπάουερ θα εκτίσει την ποινή του επειδή συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

Ο Κώστας Αρτυματάς δεν έπαιξε δευτερόλεπτο στην Πάφο, ανέβασε ρυθμό, αλλά κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα είναι στη… σέντρα. Αν προσθέσουμε ότι ούτε οι Χριστοδουλόπουλος, Χριστοφή, Ρουσιάς, Καλτσάς, Αντωνιάδης και Τζουρ ήταν στην αποστολή στο «Στέλιος Κυριακίδης» κι εκφράζονται επιφυλάξεις για την ετοιμότητά τους, σήμερα, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς το… ζόρι που τραβά ο προπονητής της Ανόρθωσης για να φτιάξει ενδεκάδα. Κάποιοι απ’ αυτούς, μάλιστα, προορίζονται για την αρχική ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ