aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κοντός ψαλμός αλληλούια

Ανόρθωση: Κοντός ψαλμός αλληλούια

Η νέα σεζόν αρχίζει, η Ανόρθωση καλείται να υπερπηδήσει το πρώτο εμπόδιο που είναι ο Ολυμπιακός στο ΓΣΠ (19:00) και κοντός ψαλμός αλληλούια! Σε μια πρεμιέρα δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο στρατόπεδο των κυανόλευκων.

Όπως γνωρίζουν ότι στις τελευταίες τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους με τους Τακτακαλίτες, έφυγαν από το γήπεδο ηττημένοι. Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους στη νέα σεζόν, αλλά σε τέτοιου είδους αγώνες, οι ισορροπίες είναι τόσο ρευστές που κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα.

Η «Κυρία» θέλει σήμερα το «διπλό» για ένα σωρό λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι πρέπει να πείσει τους οπαδούς της ότι κάτι αλλάζει, ότι έχει δομηθεί σωστά κι ότι έχει την προοπτική να φτάσει πρώτη στον τερματισμό του Μαΐου.

Στα φιλικά δεν θάμπωσε με τις εμφανίσεις της, αντίθετα όλοι μιλούσαν ότι χρειάζεται χρόνο κι ότι στην αφετηρία θα είναι έτοιμη. Σήμερα, λοιπόν, είναι στην αφετηρία και τα κριτήρια είναι, πλέον, μετρήσιμα. Το βασικότερο είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών για να χτίσει τη διαδρομή που ονειρεύονται οι φίλοι της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ