aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Κολλημένος» με δύο ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: «Κολλημένος» με δύο ο Κετσπάγια

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Επιμονή, μα κυρίως υπομονή για δύο βασικούς μετεγγραφικούς στόχους κάνει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής βρίσκεται με το ακουστικό στο χέρι για την απάντηση του συμπατριώτη του κεντρικού αμυντικού Γκουράμ Κάσια. Ο έμπειρος στόπερ διεμήνυσε πως εντός της βδομάδας θα πάρει την οριστική απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παρά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να ακολουθεί στη Σλόβαν Μπρατισλάβας τον μέχρι πρότινος προπονητή του στην Εθνική Γεωργίας, Βλαντιμίρ Βάις, στην Ανόρθωση έχουν ενδείξεις ότι ο 33χρονος αμυντικός θα επιλέξει την ομάδα της Αμμοχώστου.

«Ζωντανό» παραμένει το ενδιαφέρον των κυπελλούχων και για τον Σερζ Άκα. Ο Ιβοριανός ανασταλτικός μέσος είναι στην κορυφή της λίστας του Κετσπάγια για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και με «όπλο» τον Γκιόργκι Κικλάντζε, ο οποίος εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή, επιδιώκει να τον φέρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο 26χρονος διεθνής ψάχνει (κυρίως στην Τουρκία) συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους και εφόσον δεν βρει ανταπόκριση θα αυξηθούν οι πιθανότητες της Ανόρθωσης για ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ξεθώριασε σχεδόν εξ ολοκλήρου από τη λίστα των μετεγγραφικών στόχων το όνομα του Βάκο Κβίλια, όχι λόγω αξίας, αλλά εξαιτίας των οικονομικών του απαιτήσεων. Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι o 27χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λέγκια Βαρσοβίας, ζήτησε από την «Κυρία» συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 350.000 ευρώ.

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Μάριο Αντωνιάδη για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ενώ σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με την περίπτωση του Ονησίφορου Ρουσιά. Με βάση το αρχικό πλάνο του Τιμούρ Κετσπάγια θα αποκτηθούν ένας κεντρικός αμυντικός, ένας δεξιός μπακ, αριστερός εξτρέμ, ανασταλτικός μέσος, επιτελικός μέσος και επιθετικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ