aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κλήση σε Ραντόμιακ για Φίλιπ Ματσχρόβιτς!

Ανόρθωση: Κλήση σε Ραντόμιακ για Φίλιπ Ματσχρόβιτς!

Ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Πολωνό τερματοφύλακα, Φίλιπ Ματσχρόβιτς αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Σίμον Βάντσικ της ιστοσελίδας «Weszlo». Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η «Κυρία» επικοινώνησε ήδη με την Ραντόμιακ, ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται επίσημη πρόταση. Ενδιαφέρον για την περίπτωση του υπάρχει και από Δανία, Ιταλία, σημειώνεται.

Όπως είναι γνωστό η προσφυγική ομάδα είναι σε αναζήτηση τερματοφύλακα για τον Κατάλογο Β, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νεόφυτου Μιχαήλ. Ο Ματσχρόβιτς, είναι σε τέτοια ηλικία, αφού τον περασμένο Φεβρουάριου έκλεισε τα 22 του χρόνια. Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι η περίπτωση του Φίλιπ Μάτσχροβιτς είναι μια από αυτές που ξεχώρισε η ομάδα προγραμματισμού της Ανόρθωσης, χωρίς να είναι ο μοναδικός στη λίστα υποψηφίων.

Πρόκειται για τερματοφύλακα ύψους 194 εκ., που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Κρακοβία, φτάνοντας μέχρι τη Β ομάδα. Το Καλοκαίρι του 2020 πήρε μετεγγραφή στην Ραντόμιακ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024. Τη σεζόν 2021-22 κατέγραψε 34 συμμετοχές με την πολωνική ομάδα, ενώ φέτος αγωνίστηκε ήδη σε ένα ματς, στην προ δύο ημερών νίκη της ομάδας του με 4-1 επί της Λέχια Γκντανσκ.

Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστηκές έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, όπως και στο φιλικό κόντρα στην «Κυρία» στις 3 Αυγούστου (0-0).

Capture

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ