aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κλήρωση που ξύπνησε μνήμες χαράς

Ανόρθωση: Κλήρωση που ξύπνησε μνήμες χαράς

Την τελευταία φορά που η Ανόρθωση βρέθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό στο θεσμό του κυπέλλου, καταγράφηκε μια από τις λίγες στιγμές έντονης χαράς στις εγχώριες διοργανώσεις. Στις 15 Μαΐου 2021, νίκησε στην παράταση τον Ολυμπιακό και στέφθηκε κυπελλούχος. Αυτή τη φορά, όλοι προσδοκούν ότι η αναμέτρηση με τους Τακτακαλίτες, θα αποτελέσει το εφαλτήριο για ένα νέο ξεκίνημα.

Η χθεσινή κληρωτίδα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola, δεν έβαλε (πολύ) δύσκολα στους κυανόλευκους, αν και θεωρείται σίγουρο ότι ενδεχόμενη υποτίμηση θα πληρωθεί ακριβά. Από μόνο του το γεγονός ότι στην τελευταία τους αναμέτρηση απέναντι στους μαυροπράσινους, δεν κατάφεραν να νικήσουν μέσα στο «Αντώνης Παπαδόιπουλος» καταδεικνύει ότι η διαδρομή είναι γεμάτη με μπανανόφλουδες.

Η παρουσία του νέου προέδρου (Ανδρέας Σάντης), του αναπληρωτή προέδρου (Ανδρέα Ανδρέου) και του διευθύνοντος συμβούλου (Μαρίνου Μ’ητρου) στη χθεσινή κλήρωση είναι ενδεικτική της σημασίας που δίνουν στον θεσμό οι Αμμοχωστιανοί. «Δεν υπάρχει σ’ αυτή τη φάση εύκολος αντίπαλος. Θέλουμε να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε το 2021. Σεβόμαστε τους πάντες αλλά θέλουμε να προκριθούμε και να τα ξαναπούμε εδώ στη φάση των τελικών», σχολίασε την κλήρωση ο εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Στην παρούσα φάση, βέβαια, το κύπελλο θα μπει στο περιθώριο, αφού αύριο η «Κυρία» υποδέχεται την Ομόνοια για τη 22η αγωνιστική. Στη σημερινή προπόνηση ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς θα μετρήσει παρουσίες, αφού τα προβλήματα τραυματισμών παραμένουν πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ