aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Κλειστές» μετεγγραφές, ραντεβού με Χριστοφή

Ανόρθωση: «Κλειστές» μετεγγραφές, ραντεβού με Χριστοφή

Μαζεμένα νέα σε ότι αφορά τον προγραμματισμό της Ανόρθωσης αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Ο Αντόνιο Πριέτο δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια το προηγούμενο διάστημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δώσει τα χέρια με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό, το πιθανότερο στην Ισπανία, και περιμένει το πράσινο φως από τη διοίκηση, κάτι που επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Σάντης στο «The Blue Zone Podcast».

«Ο προγραμματισμός άρχισε από τον Φεβρουάριο. Έχουμε παίκτες έτοιμους να τους φέρουμε τώρα να τους υπογράψουμε, οι οποίοι είναι μέσα στα πλαίσια που έχουν συμφωνηθεί. Δηλαδή, οι περισσότεροι νεαροί σε ηλικία, μέχρι τα 24-25 αν και θα έχουμε 1-2 άνω των 30. Είμαστε κοντά και με παίκτες 19-20 χρονών που έχουν προοπτική. Πείθουμε με τον τρόπο που πείθουμε να μας τους δώσουν εμάς. Μιλώ για ξένους ποδοσφαιριστές, όμως και οι Κύπριοι θα προωθηθούν. Θέλουμε μέσα στα επόμενα χρόνια η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να έχουμε παίκτες – προπονητή, οι οποίοι να αντιλαμβάνονται τι σημαίνει Ανόρθωση», ανέφερε ο Ανδρέας Σάντης.

Σε πολύ καλό δρόμο είναι οι επαφές της «Κυρίας» με τον Στέφανο Χαραλάμπους του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής, ενημέρωσε τον Δημήτρη Χριστοφή για συνάντηση, στην οποία θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του πολύπειρου επιθετικού. Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και στο πιθανότερο σενάριο θα του προταθεί ανανέωση συμβολαίου με μειωμένες απολαβές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ