aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Κλείδωσαν» οι στόχοι για το «δεκάρι»

Ανόρθωση: «Κλείδωσαν» οι στόχοι για το «δεκάρι»

Το «κοσκίνισμα» έγινε, οι στόχοι «κλείδωσαν» και η Ανόρθωση έστειλε προτάσεις σε τουλάχιστον δύο επιτελικούς μέσους. Το βάρος στον προγραμματισμό της «Κυρίας» έπεσε αποκλειστικά στην απόκτηση ποδοσφαιριστή για τη θέση του «δεκαριού» και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του.

Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι στη μετεγγραφική λίστα των κυανόλευκων είναι σημειωμένα ονόματα ποδοσφαιριστών χωρίς προϋπηρεσία σε Κύπρο ή Ελλάδα και αναζητούν νέα ποδοσφαιρική στέγη παρόλο που δεσμεύονται με συμβόλαιο σε άλλες ομάδες. Η Ανόρθωση έχοντας διαθέσιμο κονδύλι κοντά στις 280.000 ευρώ βολιδοσκόπησε τις προθέσεις των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αξιολογήθηκαν θετικά και περιμένει τις απαντήσεις τους.

Απ’ εκεί και πέρα, από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» διαρρέει πως για να προκύψει περαιτέρω προσθήκη με επιθετικό ποδοσφαιριστή θα πρέπει προηγουμένως να προκύψει αποχώρηση από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Άλλωστε, με τη μετεγγραφή επιτελικού μέσου οι 17 θέσεις των ξένων/κοινοτικών θα συμπληρωθούν. Οι Βερχόβετς και Πόποβιτς βρίσκονται στην υπό παραχώρηση λίστα του Ντάρκο Μίλανιτς, αλλά για την ώρα κανείς δεν βάζει το χέρι στη «φωτιά» ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα αποχωρήσουν. Για τον Βερχόβετς υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες, όμως είναι διατεθειμένες να καλύψουν μόνο τις 60.000 ευρώ από τις 150.000 που προνοεί το συμβόλαιό του. Όσον αφορά τον Πόποβιτς, έχει «στρογγυλοκαθίσει» στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο των 270.000 ευρώ.

Επομένως, τα σενάρια είναι τρία: είτε ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης θα ολοκληρωθεί με την απόκτηση επιτελικού μέσου, είτε μέχρι τις 31 Αυγούστου θα προκύψει αποχώρηση ποδοσφαιριστή που θα επιτρέπει (και οικονομικά) να γίνει κίνηση απόκτησης επιθετικού, είτε η «Κυρία» θα προχωρήσει σε ενίσχυση με  ποδοσφαιριστή καταλόγου Β.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ