aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κινητοποίηση ομάδας επιχειρηματιών για τα διοικητικά της

Ανόρθωση: Κινητοποίηση ομάδας επιχειρηματιών για τα διοικητικά της

Αγώνας δρόμου για οικονομική σωτηρία της «Μεγάλης Κυρίας»

Χείρα βοηθείας από όλο το φάσμα των Ανορθωσιατών απευθύνει η διοικούσα επιτροπή της «Κυρίας». Η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, καθώς χρειάζεται άμεσα ένα ποσό κοντά στο 1.3 εκατ. ευρώ, για να αποφύγει το καταστροφικό σενάριο του εμπάργκο μετεγγραφών και της αφαίρεσης βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και γι’ αυτό καταβάλλεται προσπάθεια ευαισθητοποίησης πρώην προέδρων και φίλων της ομάδας με οικονομική επιφάνεια.

Παράλληλα, υπάρχει κινητοποίηση από ομάδα επιχειρηματιών, οι οποίοι συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με σκοπό να ενημερωθούν ενδελεχώς για τα οικονομικά δεδομένα και να διερευνήσουν την πιθανότητα συγκρότησης συνδυασμού, ενόψει της Εκλογική Συνέλευσης στις 10 Μαΐου. Η οικονομική «τρύπα», απότοκο της κακοδιαχείρισης από τη διοίκηση Ανδρέα Σάντη, ξεπερνά τα 4.000.000 ευρώ, γεγονός που αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για κάθε ενδιαφερόμενο.

Όσον αφορά την εκστρατεία των οργανωμένων οπαδών για εξόφληση του δανείου της Κτηματικής ξεπερνά κάθε προσδοκία, με τις εισφορές να σπάνε το φράγμα των 400.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ