aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση/Κετσπάγια: Συμφώνησαν για την αποζημίωση, βγαίνει το διαζύγιο

Ανόρθωση/Κετσπάγια: Συμφώνησαν για την αποζημίωση, βγαίνει το διαζύγιο

Οι τίτλοι τέλους της δεύτερης θητείας του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης τις αμέσως επόμενες ώρες. Οι δύο πλευρές ξανάσυμφώνησαν ότι διαφωνούν σε χθεσινή συνάντηση, στην παρουσία  εκ μέρους της «Κυρίας» των αθλητικού διευθυντή Νεόφυτος Λάρκου και του διευθύνοντος Συμβούλου Μαρίνου Μήτρου, ενώ ως νομικός σύμβουλος του Κετσπάγια εμφανίστηκε ο Μάριος Ορφανίδης.

Ως εκ τούτου πέρασαν στο επόμενο στάδιο, αυτό της διαδικασίας λύσης του συμβολαίου με ζητούμενο μια συναινετική συμφωνία. Όπως πληροφορείται το Goal.com.cy Ανόρθωση και Κετσπάγια συμφώνησαν να βάλουν τέλος στη μεταξύ τους συνεργασία με την ομάδα της Αμμοχώστου να καταβάλει 120.000 ευρώ στον 54χρονο προπονητή, ο οποίος είχε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, το οποίο προνοούσε απολαβές κοντά στις 270.000 ευρώ.

Πλέον, αναμένεται το τυπικό μέρος για το διαζύγιο με την Ανόρθωση να εκδίδει σχετική ανακοίνωση η οποία προφανώς θα είναι σε ύφος ανάλογο του εκτοπίσματος του ονόματος του Τιμούρ Κετσπάγια. Απ’ εκεί και πέρα ο Νεόφυτος Λάρκου πήρε εντολή ώστε να αρχίσει τη διαδικασία εξεύρευσης αντικαταστάτη, ώστε να «τρέξει» ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ