aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κάτι... δυνατό εντόπισε για τα «επιθετικά» άκρα ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Κάτι… δυνατό εντόπισε για τα «επιθετικά» άκρα ο Κετσπάγια

TOY ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η προσπάθεια ενίσχυσης της Ανόρθωσης με ποιοτικό ακραίο επιθετικό είναι σε εξέλιξη. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν βιάζεται ακόμη για να φέρει στην ομάδα τον παίκτη που θα του δώσει ποιότητα και άλλη αίγλη στο επιθετικό παιχνίδι, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει χρόνος ακόμη για να κάνει την τελική του επιλογή.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κετσπάγια έχει εντοπίσει κάποια καλή περίπτωση για τα «φτερά» της επίθεσης, όμως δεν θα βιαστεί για να κάνει την κίνησή του. Θα περιμένει μερικές μέρες ακόμη μιας και θέλει να είναι σίγουρος για την επιλογή του.

Πιστεύει ότι μπορεί να βρει και καλύτερη επιλογή προς τα μέσα Αυγούστου, έτσι θα κάνει υπομονή μέχρι να χτυπήσει την καλύτερη δυνατή περίπτωση για την Ανόρθωση. Μπορεί το να περιμένει να αποτελεί και ρίσκο, όμως αυτό δεν ανησυχεί τον ίδιο. Έτσι, λογικά η κίνηση με ακραίο επιθετικό, αν δεν αλλάξει κάτι, θα έρθει σε περίπου 15 μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ