aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κάτι αλλάζει και… φαίνεται!

Ανόρθωση: Κάτι αλλάζει και… φαίνεται!

Η Ανόρθωση μπήκε για τα καλά στην επόμενη μέρα. Όσον αφορά στην αθλητική διεύθυνση έχουν γίνει κάποια πράγματα και αναμένεται να γίνουν ακόμη περισσότερα. Ο αθλητικός διευθυντής, Νεόφυτος Λάρκου, αν και δεν ανακοινώθηκε επίσημα, έπιασε δουλειά και σιγά-σιγά γεμίζει τα κουτάκια στο οργανόγραμμα του τμήματός του.

Ο Σάββας Δαμιανού θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, ενώ η συνεργασία του με τον γενικό διευθυντή της Εταιρείας, Μαρίνο Μήτρου και τα υπόλοιπα στελέχη, είναι σχεδόν καθημερινή. Πολύ σύντομα θα μπει στο παζλ και η τεχνική ηγεσία με επικεφαλής τον Τιμούρ Κετσπάγια. Η διοίκηση με επικεφαλής, πλέον, τον Χρίστο Πουλλαΐδη είναι διατεθειμένη να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια έτσι ώστε να βελτιωθεί το δυναμικό και οι συνθήκες δουλειάς του τεχνικού τιμ για να μπορέσει, με τη νέα σεζόν, να ανεβάσει την ομάδα στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Με τη σύμφωνη γνώμη των Νεόφυτου Λάρκου και Τιμούρ Κετσπάγια, ανανεώθηκε και ανακοινώθηκε το νέο συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος έδεσε γάντι με το κυανόλευκο οικοδόμημα. «Δεν ήρθε στην Κύπρο για να μας δείξει την αξία του, ήταν καλά γνωστή σε όλους μας. Ήρθε για να μιλήσει στο γήπεδο όπως είπε και ο ίδιος, το έκανε και από τη στιγμή που η επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας ήταν κοινή, δεν ήταν δύσκολο να βρεθεί χρυσή τομή. Ξαναβρήκε τον εαυτό του, έβαλε γκολ σε Κύπρο και Ευρώπη και απέδειξε ότι δεν ήρθε να κολλήσει ένσημα. Είναι πολύ αγαπητή προσωπικότητα, θεωρώ ολόκληρου του ποδοσφαιρικού κόσμου. Του έχουν δείξει σεβασμό σε όποια έδρα κι αν πήγαμε», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου, εμφανέστατα ικανοποιημένος από την κατάληξη του θέματος Χριστοδουλόπουλου.

Ο Λάζαρος είναι πολύ ψηλά στη λίστα με την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου της Ανόρθωσης. Στα ίδια επίπεδα, ίσως ακόμη και πιο ψηλά είναι ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο γρίφο για τη νέα σεζόν. Κετσπάγια και Λάρκου θέλουν να παραμείνει, ο Χρίστος Πουλλαΐδης είναι ενήμερος για τις προθέσεις του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού και πιστεύεται ότι πολύ σύντομα θα προσπαθήσει να λύσει τον… γρίφο.

Η διοίκηση, διά του εκπροσώπου Τύπου της, προσεγγίζει το θέμα, μάλλον με διακριτικότητα. «Είναι πολύ ενεργός στα social media και κατά καιρούς μπορεί να γράψει πράγματα που ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει όπως θέλει. Δεν υπάρχει κάτι να ανακοινώσουμε για τον Ουάρντα ή για οποιονδήποτε άλλο. Όταν υπάρχει κατάληξη βγαίνουν ανακοινώσεις. Κάνει απίστευτες φορές repost πράγματα που γράφονται για τον ίδιο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να ειπωθεί. Το Σάββατο έχουμε πολύ σπουδαίο παιχνίδι με τον Άρη, ο Ουάρντα αναμένεται να είναι στην εντεκάδα και ζητούμε από αυτόν και τους υπόλοιπους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουμε τον στόχο για την Ευρώπη».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ