aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Καθορίζει την πορεία της

Ανόρθωση: Καθορίζει την πορεία της

Κομβικής σημασίας χαρακτηρίζουν στην Ανόρθωση το σημερινό ντέρμπι με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00, Cablenet1). Το αποτέλεσμά του δεν θα κρίνει κάτι, αλλά θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη μετέπειτα πορεία της ομάδας. Όπως έχουν τα βαθμολογικά δεδομένα, ένα θετικό αποτέλεσμα σε ανεβάζει στα ψηλά και ένα αρνητικό σε ρίχνει εκτός εξάδας. Γι’ αυτό και στην Ανόρθωση, παίζοντας στην έδρα τους, θέλουν μόνο τη νίκη. Θα ξεπεράσουν την αντίπαλό τους κατά δύο βαθμούς και με δύο αγώνες στο «χέρι». Σ’ αυτό το ενδεχόμενο η προοπτική για διάκριση θα είναι τεράστια και στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν θέλουν να πάει χαμένη.

Η Ανόρθωση προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ, αλλά και από αήττητο σερί έξι αγώνων (5 νίκες, 1 ισοπαλία). Θα θελήσει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα, να δώσει συνέχεια στο αήττητο και να ανακτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική. Με αυτό τον τρόπο θα πάει με φόρα στις επόμενες υποχρεώσεις της και τότε θα ελπίζει ακόμη και σε κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Κετσπάγια βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και αποδίδοντας τα αναμενόμενα, είναι σε θέση να ελπίζει σε επιτυχία, την οποία έχει να γευθεί απέναντι στην Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από τον Μάιο του 2018. Στο ματς του α’ γύρου στο ΓΣΠ έφυγε νικήτρια (1-0).

Ουάρντα και Αραγιούρι είναι και πάλι διαθέσιμοι και η παρουσία τους στο αρχικό σχήμα θεωρείται δεδομένη. Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμπερίληψη του Χουσμπάουερ στην αποστολή, ενώ δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Αντωνιάδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ