aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κατέθεσε πρόταση δανεισμού στην ΑΕΚ Αθηνών για Ντέλετιτς!

Ανόρθωση: Κατέθεσε πρόταση δανεισμού στην ΑΕΚ Αθηνών για Ντέλετιτς!

Η Ανόρθωση ρίχνει δίχτυα για να ολοκληρώσει μια ακόμη κίνηση ενίσχυσης, αυτή την φορά στην ΑΕΚ Αθηνών. Η «Μεγάλη Κυρία» έχει καταθέσει πρόταση για μονετή δανεισμό του Μίλος Ντέλετιτς και όπως καταρχήν φαίνεται, αντιμετωπίζεται θετικά από την τεχνική ηγεσία αλλά και την διοίκηση του «Δικεφάλου».

Ο Ντέλετιτς είναι ακραίος επιθετικός και ανήκει στην ΑΕΚ, αλλά τα δυο τελευταία χρόνια ήταν δανεικός σε Αστέρα Τρίπολης και Λαμία. Αποκτήθηκε από τη Λάρισα, αφού την τελευταία του χρονιά στην ομάδα του «κάμπου» σε 26 συμμέτοχες είχε 6 τέρματα. Τον Ιανουάριο του 2020, μετακόμισε στην Τρίπολη ως δανεικός, με σκοπό να πάρει χρόνο συμμετοχής στον Αστέρα.

Με την φανέλα της Αρκαδικής ομάδας πέτυχε συνολικά 2 τέρματα σε 9 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2020, υπέγραψε στην Λαμία, ξανά ως δανεικός για έναν χρόνο και όπως όλα δείχνουν επόμενος του σταθμός θα είναι το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και η Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ